Beeld op maat

Naast het maken van portretten en het schilderen en tekenen van eigen werk, maak ik ook op maat gemaakt beeld voor jou!

Ben jij op zoek naar:

  • een uniek logo;
  • passend beeld bij een tekst;
  • een illustratie of schildering bij jouw verhaal en/of merk;
  • een raam-of muurschildering?

Voor inspiratie over de mogelijkheden kun je hier mijn portfolio bekijken waar je projecten treft in diverse technieken en stijlen, allen afgestemd op de specifieke wens van de opdrachtgever.

“Met Neeltje heb ik mooie gesprekken gehad over wie ik ben en wat voor mij belangrijk is in mijn werk. Het ontwerp raakte me en verwarmde mijn hart toen ik het beeld zag. Ze heeft werkelijk alles weten te vangen, precies zoals ik het bedoeld heb en wat ik uit wil dragen. Ik ben Neeltje onwijs dankbaar voor het prachtige ontwerp van mijn logo en de wijze waarop ze dit proces zo samen met mij vol liefde, aandacht en passie heeft doorlopen.” 
– Sandra

WERKWIJZE

Als je op zoek bent naar een passend beeld, in welke vorm dan ook, dan maak ik graag van tevoren een persoonlijke afspraak met je om te kijken naar jouw wensen. Je bent daarvoor welkom in mijn atelier, maar een alternatieve locatie of online kan ook.

Kosten beeld op maat

De kosten van een beeld op maat hangen af van jouw specifieke wensen. De prijs is daarmee, net als het beeld, maatwerk.

Na het bespreken van je wensen stuur ik je een uitgebreid voorstel met prijsopgaaf afgestemd op jouw budget en mijn mogelijkheden. Aarzel dus niet om contact met mij op te nemen om te zien of ik iets voor je kan (be)tekenen!

Informatie opvragen:

Portfolio

Spread your wings and fly

Ken je dat gevoel, dat je soms kanten van jezelf die “groots” aanvoelen niet durft te laten zien? Dat we maar normaal en niet te gek moeten doen? Zeker niet ...

Logo “Innercompassion”

Karin Zwennicker benaderde mij met het verzoek mee te denken over een nieuwe huisstijl en logo voor haar bedrijf Innercompassion.nl en haar nieuw te starten platform Innercompassionacademy.nl. Karin is een ...

Het Eventatelier raamdecoratie

Voor Het Eventatelier, een toffe nieuwe eventlocatie in hartje Rotterdam, mocht ik meedenken over een catchy ontwerp voor op het raam. Tevens bracht ik het logo en dit ontwerp handmatig ...

Myndz raamdecoratie

Eind 2019 kreeg ik het verzoek van ondernemerscoach Mariëlla Vink – trotse eigenaresse van Myndz – om te helpen met het verfraaien van haar eerste eigen pand. Ze vond een ...

Logo “Sagesse”

Opdracht tot het ontwerpen van een logo voor Sagesse Coaching & Training. Ik maakte het beeldmerk en het woordmerk. Sandra benaderde mij met de vraag of ik voor haar praktijk ...

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ontvang alle updates in je mailbox