Beeld op maat

Naast het maken van portretten en het schilderen en tekenen van eigen werk, maak ik ook op maat gemaakt beeld voor jou!

Ben jij op zoek naar:

  • een uniek logo;
  • passend beeld bij een tekst;
  • een illustratie of schildering bij jouw verhaal en/of merk;
  • een raam-of muurschildering?

Voor inspiratie over de mogelijkheden kun je hier mijn portfolio bekijken waar je projecten treft in diverse technieken en stijlen, allen afgestemd op de specifieke wens van de opdrachtgever.

“Met Neeltje heb ik mooie gesprekken gehad over wie ik ben en wat voor mij belangrijk is in mijn werk. Het ontwerp raakte me en verwarmde mijn hart toen ik het beeld zag. Ze heeft werkelijk alles weten te vangen, precies zoals ik het bedoeld heb en wat ik uit wil dragen. Ik ben Neeltje onwijs dankbaar voor het prachtige ontwerp van mijn logo en de wijze waarop ze dit proces zo samen met mij vol liefde, aandacht en passie heeft doorlopen.” 
– Sandra

WERKWIJZE

Als je op zoek bent naar een passend beeld, in welke vorm dan ook, dan maak ik graag van tevoren een persoonlijke afspraak met je om te kijken naar jouw wensen. Je bent daarvoor welkom in mijn atelier, maar een alternatieve locatie of online kan ook.