over

"Art is not what you see, but what you make others see" – Edgar Degas

Ik ben Neeltje Anne van der Wouden-van Gasteren.

Ik ben in de zomer van 1976 geboren en opgegroeid in Brabant. Ik woon sinds 2000 in Rotterdam met mijn man, twee zoons en kat Sofie. Als kind al kon ik helemaal opgaan in het maken van mooie tekeningen en het opvoeren van toneelstukjes. Ik speelde harp en een beetje piano en heb altijd graag en veel gezongen. Toch heb ik na mijn middelbare school niet meteen het creatieve pad bewandeld.

Ik studeerde rechten en werkte vervolgens jaren als jurist bij verschillende werkgevers en organisaties. Met name het “verhaal achter het recht”, de mens, de communicatie of vaak ook de mis-communicatie, hebben mij altijd zeer geboeid. Ik verdiepte mij in de psychologie en de communicatie tussen mensen onderling en gooide in 2010 het roer om door als rollenspelactrice te gaan werken. Ook ben ik in 2014 gecertificeerd als mediator.

In 2015 ben ik, na een forse burn-out, gestart als zelfstandige.

Mijn creatieve kant had ik te lang links laten liggen, vanaf die tijd is kunst en creativiteit centraal komen te staan in mijn leven!

In de afgelopen vijf jaar heb ik veel ondernomen. Ik heb mij verder geschoold in schilderen en illustratie, volgde verscheidene programma’s ter ontwikkeling van mijn creativiteitsspier en sinds 2019 studeer ik aan de Academie voor Schone kunsten te Arendonk, richting Tekenkunst. Het is nooit te laat om te leren!

De puzzelstukjes vielen nog meer op zijn plek toen ik mijn liefde voor kunst en creativiteit kon combineren met de liefde voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen. De opleiding Art Based Learning aan Artez, Kunstacademie te Arnhem, gaf mij een prachtige methode om mensen te gaan coachen met behulp van kunst en creativiteit.

Ik ben Neeltje Anne – beeldschenker. 

Als beeldend kunstenaar breng ik mijn eigen innerlijke wereld in beeld én kan ik voor jou beeld maken passend bij jouw verhaal of wens. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden.

Als coach help ik jou op creatieve wijze en met behulp van kunst je persoonlijke vragen en de weg naar de antwoorden op die vragen in beeld te krijgen.

vrienden van Neeltje anne

Veldsterkte – www.veldsterkte.nl

Hanneke Supply – www.hannekesupply.com

Caroline Ellerbeck – www.carolineellerbeck.nl

Marijke van Dijk – www.marijkevandijk.webs.com

De Praktijk voor Hechte Relaties – www.hechterelaties.nl

Han van Eijk – www.hanvaneijkcoaching.nl

Heemskerk Tekst en Taal – www.heemskerktekstentaal.nl

Het Eventatelier Rotterdam – www.heteventatelier.nl