Portret op maat

Een portret is een bijzonder cadeau voor een ander of voor jezelf! Voor een speciale gelegenheid zoals een huwelijk, een jubileum of  een verjaardag, maar ook als herinnering aan een speciale gelegenheid of een overleden naaste.

Een portret is een uiterst persoonlijk schilderij. Het is een blijvende herinnering, iets dat je steeds weer kan raken, veel meer dan alleen een verfraaiing van je interieur.

“Ik vind het heel bijzonder om portretten in opdracht te maken, het is een ‘intiem’ proces waarbij je de essentie van een persoon op artistieke wijze naar het doek vertaalt. Hoewel ik een portret schilder op basis van een foto en ik dus niet steeds met de geportretteerde in contact ben, voel ik mij tijdens het schilderen wel steeds verbonden met diegene. Dat is wat naar mijn idee een portret uiteindelijk bijzonder maakt: de aandacht die ik geef tijdens het schilderen en dat het portret treffend gelijkend is voor de opdrachtgever.”

WERKWIJZE

Om ervoor te zorgen dat het portret uiteindelijk helemaal naar tevredenheid is, maak ik graag van tevoren een afspraak met je om te kijken naar jouw wensen. Je bent daarvoor welkom in mijn atelier, maar een alternatieve locatie of online kan ook.

Wat heb ik van jou nodig?

kosten portret

De kosten van het portret hangen af van jouw specifieke wensen, zoals kleurgebruik en hoeveel afgebeelde personen. Een portret is maatwerk, de prijs daarmee ook.

Na het bespreken van je wensen stuur ik je een uitgebreid voorstel met prijsopgaaf. Aarzel dus niet om contact met mij op te nemen om te zien of ik iets voor je kan (be)tekenen!

IMG_6630 2 (1)
Acryl op canvas

geschilderd op kwaliteitsdoek

diverse afmetingen mogelijk,

ingelijst of op 3D-doek

Aquarel op papier

geschilderd op 300 grams kwaliteitspapier met hooggepigmenteerde aquarelverf

mogelijkheid tot inlijsten met of zonder passe-partout

IMG_2156
informatie opvragen:

Portfolio

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ontvang alle updates in je mailbox