INFORMATIE EN ALGEMENE VOORWAARDEN:

Bij het plaatsen van een order, bevestig je dat je deze voorwaarden hebt gelezen en daarmee akkoord gaat.

Contact/Identiteit Neeltje-Anne
Neeltje van der Wouden – Neeltje-Anne
Mahatma Gandhistraat 20, 3066 VA ROTTERDAM
Tel.nr.: +31 6 818 62 564 (telefonisch niet altijd goed bereikbaar, whatsapp werkt beter)
E-mailadres: neeltje@neeltje-anne.com
KvK-nummer: 59991348
Btw-identificatienummer: NL001775011B98
IBAN: NL16 KNAB 0206 2447 03

Als je vragen hebt over je bestelling of anderszins kun je altijd contact met me opnemen via neeltje@neeltje-anne.com onder vermelding van je ordernummer en volledige naam.

Over de webshop
Als je een bestelling doet in de webshop is het goed je te realiseren dat ik een zelfstandige ben en alleen werk. Ik maak, verpak en verzend de producten handmatig en met veel aandacht. Daarmee is de wijze van afhandeling van jouw bestelling ook maatwerk en anders dan bij grotere partijen die je bijvoorbeeld al de volgende dag levering beloven.
  
Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden  
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen. Zowel Neeltje-Anne als de klant erkennen elektronische communicatie en zullen de geldigheid of het juridisch effect daarvan niet ontzeggen vanwege het enkele feit dat de communicatie elektronisch is.  

Aanbod producten
Neeltje-Anne werkt onder andere met natuurproducten zoals hout en steen. Dientengevolge kan het uiterlijk van de producten variëren in kleur en zijn kleine oneffenheden niet te vermijden.
Neeltje-Anne schildert met de hand en hanteert hierbij de grootste zorg en precisie. Kleine oneffenheden kunnen sporadisch voorkomen.

Garantie en service
De materialen waarmee ik werk zijn van goede kwaliteit en veelal handwerk.
Heb je een product (nog) niet ontvangen of heb je een klacht?Ik sta altijd voor je klaar om samen met jou naar een passende oplossing te zoeken.

Bestellen
Een aanvraag voor een ontwerp van een ‘beeld op maat’ of een ‘portret op maat’ kan gedaan worden via de website of door een e-mail te sturen naar het op de website vermelde e-mailadres neeltje@neeltje-anne.com. Nadat de klant zijn wensen kenbaar heeft gemaakt, maakt Neeltje-Anne een offerte en stuurt deze toe per e-mail. Indien de klant met deze offerte akkoord gaat, dient een aanbetaling van 35% van de totale factuur te worden voldaan. Hierna zal het ontwerp verder worden uitgewerkt. Nadat het ontwerp of het portret is uitgevoerd/goedgekeurd, volgt de eindfactuur per e-mail en dient het resterende factuurbedrag (totale factuurbedrag minus aanbetaling) te worden voldaan.

Een aanvraag voor een kennismakingsgesprek, coachingssessie/-traject kan door invullen van het contactformulier op de website of door een mail te sturen naar neeltje@neeltje-anne.com. Hierna zal ik contact met je opnemen voor het plannen van een afpraak.

Verzendkosten
Als je een order plaatst in de webshop zie je een overzicht van de verzendkosten. De verzendkosten zijn inclusief porto, verpakking en verwerking van de order. Alle orders worden via PostNL verzonden.
Bestellingen op maat gemaakt worden volgens de standaard tarieven van PostNL verzonden. (Kijk op de site van PostNL voor de actuele tarieven.) Indien mogelijk gebruik ik verpakkingen die door de brievenbus passen, om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Alle verzendkosten zijn voor de koper en worden in de factuur apart vermeld.
Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt om beschadiging te voorkomen.
Neeltje-Anne stelt zich niet aansprakelijk voor vertraging van de levering door PostNL of voor in de post kwijtgeraakte of beschadigde pakketten. Neeltje-Anne verstrekt op verzoek de beschikbare track&trace code van je bestelling.

Ophalen van de order in mijn atelier is mogelijk, maar enkel op afspraak. Hiervoor worden geen kosten berekend. Deze optie kun je aanvinken in de webshop of aangeven bij je bestelling op maat.

Verwerkingstijd
De tijd die ik nodig heb om een bestelling voor te bereiden varieert. Voor meer info kijk je bij het item in de webshop.
Neem contact met mij op voor de levertijd bij beeld-of portret op maat. Ook als je een verzoek hebt om iets met spoed te maken, neem contact op, ik kijk graag met je naar de mogelijkheden.

Annulering/retourneren product
Annuleren van een opdracht tot maken en/of ontwerpen van ‘beeld op maat’ of een ‘portret op maat’ kan altijd, maar is niet kosteloos. De annuleringskosten zijn afhankelijk van de verrichte werkzaamheden tot dan toe. Vanaf het moment dat de klant een digitale/online versie van het ontwerp heeft ontvangen en beslist om de bestelling te annuleren zal de volledige ontwerpprijs in rekening gebracht worden.

Annuleren of wijzigen van een coachingssessie of coachtingstraject kan tot 48 uur voor aanvang van de afspraak. Als je te laat afzegt of niet op de sessie verschijnt breng, ik de sessie/het traject in rekening. Neem dus altijd even contact met me op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.

Ten aanzien van een besteld artikel uit de webshop dat je wilt retourneren is het volgende van toepassing:
Mocht het bestelde artikel niet aan je verwachtingen voldoen dan kun je dit uiteraard retourneren. Uitzondering hierop zijn maatwerk/gepersonaliseerde bestellingen. In dat laatste geval neem contact op met mij om te kijken naar een oplossing.
Als je wilt retourneren, kan je binnen 14 dagen een mailtje sturen naar neeltje@neeltje-anne.com. Producten dienen in de originele staat retour te worden gestuurd en in de verpakking waarin je het hebt ontvangen. De verzendkosten van retour zijn voor rekening van koper. Beschadigde, en/of gebruikte producten kunnen helaas niet retour genomen worden. Neeltje-Anne streeft ernaar om, na ontvangst van de geretourneerde bestelling, de kosten (zijnde de kosten van het bestelde product en de eventueel betaalde verzendkosten bij eerste verzending naar de klant) binnen 14 werkdagen terug te storten.
 
Auteursrecht/copyright  
Van alle op deze website aanwezige schilderijen, illustraties, ontwerpen, producten en designs ligt het auteursrecht bij Neeltje-Anne. De ontwerpen mogen op geen enkele wijze gekopieerd, vermenigvuldigd of gecommercialiseerd worden. Ontwerp en concept zijn en blijven eigendom van Neeltje van der Wouden van Neeltje-Anne. Het geleverde ontwerp mag dan ook NIET zonder toestemming van Neeltje-Anne aangepast, gedrukt of gereproduceerd worden. De klant betaalt voor het recht om gebruik te maken van het ontwerp of product voor eigen gebruik. Als je het ontwerp of product toch voor commerciële doeleinden wilt gebruiken, vraag ik je contact met mij op te nemen. Bij overtredingen worden gerechtelijke stappen ondernomen. Neeltje-Anne heeft recht op naamsvermelding op elk product en ontwerp en op het tonen van het ontwerp op de website.
 
Aansprakelijkheid  
Neeltje-Anne probeert ten alle tijden de bestellingen en opdrachten met grote zorg uit te voeren. De totale aansprakelijkheid bij schade zal nooit meer bedragen, dan de prijs die door de klant werd betaald voor de diensten of producten die aanleiding gaven tot het schadegeval.  
 
Douane- en invoerrechten
Kopers zijn verantwoordelijk voor mogelijke douane- en invoerrechten. Neeltje-Anne is niet verantwoordelijk voor door de douane veroorzaakte vertragingen.

Betaalwijze  
Alle genoemde prijzen op mijn website zijn consumentenprijzen in Euro’s.
De betaalwijze bij maatwerk en coachingssessies/-traject is via bankoverschrijving en wordt gespecificeerd in een factuur.
Bij betaling in de webshop is het mogelijk te betalen via iDEAL, PayPal en Bancontact. 

Privacy
Neeltje-Anne respecteert je privacy en geeft dan ook geen gegevens door aan derden. Om je privacy te waarborgen worden jouw persoonlijke gegevens in een beveiligde omgeving bewaard, waardoor deze voor derden onleesbaar zijn. Je ontvangt onze Nieuwsbrief alleen als je je hiervoor hebt aangemeld.
Hier vind je mijn privacypolicy.

Rechtspositie  
Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Neeltje-Anne is het Nederlands recht van toepassing, waarbij geschillen zullen worden voorgelegd aan een bevoegde Nederlandse rechter.    

Copyright © Neeltje-Anne 2020 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ontvang alle updates in je mailbox