Myndz raamdecoratie

Eind 2019 kreeg ik het verzoek van ondernemerscoach Mariëlla Vink – trotse eigenaresse van Myndz – om te helpen met het verfraaien van haar eerste eigen pand. Ze vond een mooie locatie in een prachtige straat aan de rand van het historische centrum van Schiedam waar zij haar coachingspraktijk wilde vestigen. Het pand is licht, met veel ruimte om de groepen die zij coacht te ontvangen en heeft zelfs een heerlijke tuin voor de mooie zonnige dagen! De locatie ligt in een straat waar veel passanten langskomen onderweg naar het centrum van Schiedam en heeft een prachtig groot raam aan de voorkant: perfect om duidelijk te maken middels een raamschildering welk bedrijf daar gevestigd is!

De voorgevel van Myndz is een echte zichtlocatie!

Mariëlla vroeg mij een raamtekening te ontwerpen voor het grote raam aan de straatzijde. Het logo van haar bedrijf moest duidelijk zichtbaar zijn en tevens was de wens om visueel te maken wat voor soort bedrijf Myndz is. We hebben uitgebreid overleg gehad en ik heb een aantal ontwerpen gemaakt waardoor uiteindelijk het idee voor het definitieve ontwerp ontstond. Mariëlla wilde een strak ontwerp, niet te veel ‘tierelantijnen’, passend bij haar smaak en huisstijl.

“Toen ik in november 2019 de sleutel kreeg van mijn eigen kantoor, wist ik direct dat ik een raamtekening van Neeltje wilde hebben. Ik had al eerder gezien wat ze kon doen en daar was ik enthousiast over. Neeltje had ontzettend leuke ideeën en uiteindelijk hebben we samen een ontwerp kunnen maken dat bij mijn huisstijl past. Ik krijg ontzettend vaak complimenten over mijn raam‘stickers’, als ik dan vertel dat het met de hand getekend is, dan is iedereen altijd enorm verrast. Ik raad je zeker aan met Neeltje te werken als je originele raamdecoratie wilt!”

– referentie Mariëlla-

De hashtags aan de onderrand geven in één oogopslag aan waar Myndz voor staat. De eerste indruk van het pand klopt bij de rest van het interieur, modern, strak, rustig. Doordat het logo en de letters geen stickers zijn maar handwerk, straalt het aandacht en uniciteit uit, precies wat Mariëlla ook biedt aan haar coachees!

Trotse eigenaresse Mariëlla Vink voor haar pand

“Mooie sticker!” was het commentaar van een bezoeker van Mariëlla. “Oh nee, van dichtbij zie je dat het handgeschilderd is! Dat ziet er wel mooier uit, handmade, dus met een speciale touch!”

– mooi compliment voor én mijn strakke hand én de meerwaarde van handwerk ten opzichte van een snelle sticker –

Kan ik jou ook helpen met een mooie raam-of muurschildering voor jouw bedrijf of huis? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Misschien vind je dit ook interessant:

Relationship

Al enige tijd geleden kreeg ik een verzoek van Roselinde van der Wiel, promovenda aan de Rijksuniversiteit Groningen, om voor haar proefschrift “Moving On –

Spread your wings and fly

Ken je dat gevoel, dat je soms kanten van jezelf die “groots” aanvoelen niet durft te laten zien? Dat we maar normaal en niet te

Cloudy days in a blue sky

Het is al vier maanden geleden, maar soms hebben zaken even de tijd nodig om er woorden en beeld aan te kunnen geven. In het

Kunstblikken

Voel jij het ook? De lente! Je ziet en voelt het aan alles. Het licht verandert, de grauwe winterbermen worden weer mooi ingekleurd door ontluikende

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ontvang alle updates in je mailbox