Logo “Lavender Soul”

Al weer enige tijd geleden, tweede helft 2020, werd ik benaderd door Manon van Asten om voor haar “Lavender Soul” een beeldmerk te maken.

De natuur staat centraal in het werk van Manon, zij werkt met kruiden en essentiële olieën. Onder de naam Lavender Soul maakt zij hele mooie natuurlijke producten, waaronder huidverzorgingsproducten, heerlijke kruidenthee en verschillende balsems. Daarnaast verzorgd zij vrouwen-en meidencirkels en schrijft zij over en organiseert zij een meerdaagse training “Het Pad van het Hart”. Manon werkt vanuit haar hart, intuïtief en afgestemd en was op zoek naar een beeld dat hierbij aansluit en symbool staat voor waar zij voor staat.

Wij hebben uitvoerig gesproken over wat het door mij te ontwerpen beeld mocht uitdrukken: een zekere gelaagdheid, de kracht van kwetsbaarheid, het in verbinding zijn met jezelf en elkaar, overgave, dat ieder mens onderdeel is van de natuur. De lavendel waar Manon veel mee werkt, is helpend bij het vinden van je essentie, wat je ‘bezielt’.

Dit kreeg ik terug van Manon over het ontwerpproces en het beeld:

“Neeltje heeft mijn gevoel bij Lavender Soul en wat ik hiermee wil uitdragen perfect in beeld gevat. Het was een prachtig, intiem proces. Ik had al een beeld in mijn hoofd en hoe Neeltje dit heeft weten te vangen in dit prachtige kunstwerk is zo fijn en afgestemd. Ik ben er zo blij mee!! Dankjewel lieve Neeltje!”

Ben jij ook op zoek naar een passend beeld? Ik kijk graag samen met jou naar jouw wensen! Neem vrijblijvend contact met me op om te zien of ik jou kan helpen.

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Misschien vind je dit ook interessant:

Logo “Lavender Soul”

Al weer enige tijd geleden, tweede helft 2020, werd ik benaderd door Manon van Asten om voor haar “Lavender Soul” een beeldmerk te maken. De

Logo “Innercompassion”

Karin Zwennicker benaderde mij met het verzoek mee te denken over een nieuwe huisstijl en logo voor haar bedrijf Innercompassion.nl en haar nieuw te starten

Ontwerp kaft proefschrift

Begin 2020 kreeg ik het bijzondere en eervolle verzoek van Wesley de Jong, arts en promovendus, om voor zijn proefschrift “Endemic and Emerging infections –

Myndz raamdecoratie

Eind 2019 kreeg ik het verzoek van ondernemerscoach Mariëlla Vink – trotse eigenaresse van Myndz – om te helpen met het verfraaien van haar eerste

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ontvang alle updates in je mailbox