Logo “Lavender Soul”

Al weer enige tijd geleden, tweede helft 2020, werd ik benaderd door Manon van Asten om voor haar “Lavender Soul” een beeldmerk te maken.

De natuur staat centraal in het werk van Manon, zij werkt met kruiden en essentiële olieën. Onder de naam Lavender Soul maakt zij hele mooie natuurlijke producten, waaronder huidverzorgingsproducten, heerlijke kruidenthee en verschillende balsems. Daarnaast verzorgd zij vrouwen-en meidencirkels en schrijft zij over en organiseert zij een meerdaagse training “Het Pad van het Hart”. Manon werkt vanuit haar hart, intuïtief en afgestemd en was op zoek naar een beeld dat hierbij aansluit en symbool staat voor waar zij voor staat.

Wij hebben uitvoerig gesproken over wat het door mij te ontwerpen beeld mocht uitdrukken: een zekere gelaagdheid, de kracht van kwetsbaarheid, het in verbinding zijn met jezelf en elkaar, overgave, dat ieder mens onderdeel is van de natuur. De lavendel waar Manon veel mee werkt, is helpend bij het vinden van je essentie, wat je ‘bezielt’.

Dit kreeg ik terug van Manon over het ontwerpproces en het beeld:

“Neeltje heeft mijn gevoel bij Lavender Soul en wat ik hiermee wil uitdragen perfect in beeld gevat. Het was een prachtig, intiem proces. Ik had al een beeld in mijn hoofd en hoe Neeltje dit heeft weten te vangen in dit prachtige kunstwerk is zo fijn en afgestemd. Ik ben er zo blij mee!! Dankjewel lieve Neeltje!”

Ben jij ook op zoek naar een passend beeld? Ik kijk graag samen met jou naar jouw wensen! Neem vrijblijvend contact met me op om te zien of ik jou kan helpen.

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Misschien vind je dit ook interessant:

Relationship

Al enige tijd geleden kreeg ik een verzoek van Roselinde van der Wiel, promovenda aan de Rijksuniversiteit Groningen, om voor haar proefschrift “Moving On –

Spread your wings and fly

Ken je dat gevoel, dat je soms kanten van jezelf die “groots” aanvoelen niet durft te laten zien? Dat we maar normaal en niet te

Cloudy days in a blue sky

Het is al vier maanden geleden, maar soms hebben zaken even de tijd nodig om er woorden en beeld aan te kunnen geven. In het

Kunstblikken

Voel jij het ook? De lente! Je ziet en voelt het aan alles. Het licht verandert, de grauwe winterbermen worden weer mooi ingekleurd door ontluikende

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ontvang alle updates in je mailbox