Aanmelding
Voor 1-op-1 begeleiding kun je je aanmelden via het contactformulier of telefonisch  (06-81862564). Voor de begeleiding heb je geen doorverwijzing nodig van de huisarts.

Tuinatelier Rotterdam of alternatieve locatie
De begeleiding vind in beginsel plaats in mijn tuinatelier. Hier is ruimte om in gesprek te gaan en er zijn kunstzinnige materialen om mee te werken. Soms bezoeken we een museum of andere plek waar kunstobjecten te zien zijn, zoals een beeldentuin, buitenkunst of galerie, dit alles afgestemd op jouw traject. Daarnaast organiseer ik regelmatig creative sharing circles in oa Het Eventatelier in Rotterdam, maar ook op andere fijne plekken. Ook is het mogelijk op aanvraag bij jou op locatie te komen, tegen vergoeding van reiskosten.

Kennismakingsgesprek 
Als je bij mij in begeleiding komt, starten we met een intakegesprek waarbij we kennismaken en je vraag/vragen in beeld brengen. Aan de hand hiervan kan ik je een voorstel doen voor een begeleidingstraject.

Begeleidingstraject
Het begeleidingstraject is op jou afgestemd maar bestaat altijd uit een combinatie van gesprekken en creatieve en-of lichaamsgerichte opdrachten. Omdat verlies en en rouwprocessen heel uniek en persoonlijk verloop hebben, is iedere begeleiding ook weer anders, aangepast aan wat jij nodig hebt. Overigens zijn alle creatieve werkvormen gericht op het proces en niet op het eindresultaat, je hoeft dus ook geen talent of creatieve achtergrond te hebben. Alle mensen hebben creativiteit in zich en het is juist een middel om tot inzicht en rust te komen.

We evalueren tussentijds en kijken samen of er nog behoefte bestaat aan eventueel voortzetting van de begeleiding of dat we afronden.

Tarieven

Particulieren
Kennismakingsgesprek (1 uur): € 65,-
1-op-1 begeleidingsessie (1,5 uur): € 85,-
Traject (kennismaking + 6 sessies van 1,5 uur): € 495,-

Helaas komt de begeleiding bij het Verliesatelier Rotterdam niet aanmerking voor vergoeding door een zorgverzekeraar. 

Bedrijven en organisaties
vraag een offerte aan via dit formulier

Reiskosten bedragen €0,40 p/km buiten Rotterdam

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ontvang alle updates in je mailbox