Coaching

Ben jij op zoek naar meer rust en tevredenheid in je leven? Vraag jij je wel eens af wat jou tegenhoudt de dingen te doen en het leven te leiden waar jíj je gelukkig bij voelt? Of misschien herken jij wel bepaalde thema’s die jou al langere tijd bezig houden of tegenhouden?

Ieder mens gaat in zijn leven door verschillende fasen met de daarbij behorende persoonlijke vragen. Uit eigen ervaring weet ik, dat inzicht krijgen in je persoonlijke vragen en het beantwoorden van die vragen, vaak beter gaat als je er samen met iemand naar kijkt. Ik heb verschillende benaderingen uitgeprobeerd en ontdekte dat de echt wezenlijke veranderingen in mijn leven pas kwamen, toen ik inzicht kreeg in wat er zich in mijn onbewuste afspeelde.

Ben jij op zoek naar meer rust en tevredenheid in je leven? Vraag jij je wel eens af wat jou tegenhoudt de dingen te doen en het leven te leiden waar jíj je gelukkig bij voelt? Of misschien herken jij wel bepaalde thema’s die jou al langere tijd bezig houden of tegenhouden?

IMG_4818
Art-based learning

Als coach help ik je jouw persoonlijke vragen in beeld te krijgen en antwoorden daarop te vinden. Hiervoor ontwikkelde ik een bijzonder coachingstraject, waarbij kunst en creativiteit centraal staan. Ik maak gebruik van een beproefde methodiek: Art Based Learning. Een methode waarbij kunst je helpt je onbewuste aan te spreken. Ook als je jezelf niet creatief acht of geïnteresseerd in kunst, kan dit traject heel waardevol voor je zijn.

Hoe werkt het?

Denk jij nu: ja, dat wil ik!
Dit is hoe we aan de slag gaan:

Het traject bestaat uit een korte (gratis) intake en 5 opeenvolgende sessies.

Kosten

IMG_0947

De investering voor dit traject bedraagt € 495,- excl. 21% BTW, inclusief museumentree en alle materialen.

Soms is het fijn om nog een aantal extra sessies in te lassen na sessie 4, de investering daarvoor is € 85,- per uur (excl. 21% BTW).

Indien mijn tarief voor jou een probleem oplevert, schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

De sessies vinden, met uitzondering van sessie 2, plaats in mijn coachingsatelier, waar voldoende rust, privacy en inspirerend materiaal is om aan de slag te gaan. De Art Based Learning sessie zal op locatie in een museum plaatsvinden. Vantevoren stemmen we deze locatie met elkaar af.

verliesatelier

Kennismaking plannen?

Maatwerk traject groepen/teams

Art Based Learning is ook een heel fijne methodiek voor groepen! Je ontdekt wat de kunst jou kan leren en komt op een heel andere manier met elkaar in gesprek!

privé groep: als creatieve invulling van een dag weg met vrienden/vriendinnen of bijvoorbeeld met een museumclub, eens op een andere manier kijken naar kunst.

– zakelijk: als teamuitje of ‘heisessie’/brainstorm methode.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ontvang alle updates in je mailbox