kunst get-away lille en omgeving

Ben jij ook zo toe aan even ruimte, tijd en inspiratie voor jezelf? Of misschien heeft de huidige tijd wel veel met je gedaan en zou je eens stil willen staan bij de vragen of thema’s die in je opkomen.

Van 15 tot en met 17 september 2021 organiseert Neeltje-Anne een kunst get-away naar Noord-Frankrijk waar je alle rust, inspiratie en inzicht kunt vinden om weer bij te tanken! Een paar dagen en nachten, geheel verzorgd, met bezoek aan twee prachtige musea en de fantastische stad Lille. Ook als je jezelf geen ‘kunstkenner’ noemt, is deze reis een aanrader. Neeltje laat je kennismaken met kunst vanuit een ander perspectief, jouw perspectief! Een Art Based Learning-sessie maakt onderdeel uit van deze reis, waarin je zult ontdekken dat kunst als spiegel van jouw binnenwereld kan fungeren!

 

verblijf in Chateau d'eau

Van 15 tm 17 september 2021 verblijf je in het prachtige Chateau d’eau, een sfeervolle kleinschalige accommodatie iets ten zuiden van de stad Lille. Dit charmante huis beschikt over twee gastenkamers met gedeelde badkamer, waar maximaal vier deelnemers kunnen verblijven. 

Er is een ruime eetkeuken, zitkamer, studeerkamer en een mooie tuin. 

Het verblijf is inclusief 2x ontbijt en 2x diner, koffie/thee/sap

Voor een foto-impressie van de locatie, klik op deze link 

 

programma

DAG 1: ontvangst vanaf 18.00 uur met drankje, kennismaking en diner

DAG 2: In de ochtend bezoeken we museum Louvre Lens en krijg je een Art Based Learning-sessie. In de middag bezoeken we de prachtige stad Lille. Er is tijd om even alleen te zijn voor wie dat wil, maar we kunnen ook gezamenlijk te stad verkennen. In de avond praten we na en genieten van de dag onder het genot van een heerlijk zelf bereid diner in het Chateau d’eau. In de avond reflecteren we op de Art Based Learning sessie van de ochtend, wat heeft de kunst jou geleerd?

DAG 3: Na een fijn ontbijt vertrekken we naar Roubaix om het museum La Piscine te bezoeken. Het museum is gevestigd in een oud zwembad en is qua gebouw en collectie echt helemaal fantastisch. We blijven de hele dag in Roubaix, het museum heeft verschillende afdelingen en ook altijd een wisselende expositie. Tussen de middag kun je heerlijk lunchen in het museum of in de buurt, waarna je de rest van het museum kunt bezoeken of als je dat fijner vindt, nog door Roubaix kunt lopen. Om 16.00 sluiten we deze kunstzinnige driedaagse af en ga je hopelijk opgeladen en met nieuwe inzichten weer richting huis!

informatie

 

Data: 15 – 17 september 2021

Locatie: Chateau d’eau, Goeulzin, Frankrijk

Kosten: €475,- incl BTW

Inclusief: BTW, logies, 2x ontbijt, 2x diner, bed en badlinnen, alle entreegelden van genoemde musea, Art Based Learning sessie twv €150,-, koffie/thee/sap in het Chateau, vervoer ter plaatse naar de musea en Lille, alle creatieve materialen om zelf mee aan de slag te gaan, goodiebag en de enthousiaste en gastvrije begeleiding van Neeltje Anne

Exclusief: vervoer van en naar Chateau d’eau, lunch op donderdag en vrijdag, consumpties buiten het Chateau

Heb je interesse om deel te nemen aan deze kunst get-away onder mijn begeleiding? Dan is het fijn om vantevoren even kennis te maken om te kijken of deze reis, jij/jullie en ik een match zijn. Er is plaats voor maximaal 4 deelnemers dus stem ik graag af of ieder zich ook zal thuisvoelen in de groep.

Deze reis heeft inmiddels plaatsgevonden. Het was fantastisch!

Zou jij ook eens willen deelnemen aan zo’n prachtige inspirerende reis? Laat het me weten! Ik kan je op de lijst met geïnteresseerden zetten en/of we kunnen meteen even bellen of meeten om erover te kletsen! Over de kracht van kunst raak ik nooit uitgepraat!